Zen mama

Achter elk ontspannen kind staat een.... ontspannen mama! Net zo belangrijk als het leren ontspannen voor kinderen is het dat je zelf kunt ontspannen. Want uiteindelijk ben jij het voorbeeld voor je kind en heeft jouw stemming invloed op die van je kind. Wat niet wil zeggen dat je altijd een Zen mama moet zijn! Je bent een mens, een moeder, een vrouw, en je mag er zijn met al je emoties, al je uitdagingen en jouw unieke eigenschappen. En al jouw kanten geven jouw kind lessen mee.

Omdat het fijn kan zijn een moment voor jezelf te hebben, even uit je hoofd te komen en in je lijf en om ook zelf te leren hoe je in spanning kan ontspannen organiseer ik Zen mama lessen.

Tijdens wekelijkse lessen komen we gezamenlijk tot rust. Elke les beginnen we met een warming up, vervolgd door een Vinyasa yoga flow op muziek om af te sluiten met ademhalingsoefeningen en een heerlijke eindontspanning.

Als we dan allemaal helemaal zen zijn sluiten we af met een heerlijke kop thee.

Omdat het leven van een mama nooit voorspelbaar is, koop je voor de Zen mama lessen een strippenkaart en kom je wanneer het jou uitkomt!

Voor lessen zie agenda

Voor kosten zie prijslijst